Keralit Gevel Bekleding

Duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding van gerecyclede kunststoffen.

Milieuvriendelijke gevelbekleding in een uitgebreid kleurenpalet

Voor de waarde van uw huis is de juiste gevelbekleding van groot belang. U wilt echter zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen. Bovendien wilt u kunnen kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren. De bekleding van uw gevel moet lang meegaan en het liefst ook nog milieuvriendelijk zijn.

Met de kunststof gevelpanelen van Keralit kunt u uw gevel voorzien van een prachtige uitstraling. De diverse modellen en de tientallen kleuren zorgen ervoor dat Keralit altijd bij uw woning past en dat u er geen omkijken meer naar heeft.

Duurzame gevelbekleding

Keralit is duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Daarnaast wordt Keralit geleverd in een uitgebreid kleurenpallet en is het onderhoudsarm. Deze eigenschappen maken Keralit gevelbekleding uitermate geschikt voor toepassing bij renovatieprojecten in de woningbouw en. Keralit gevelbekleding is beschikbaar in verschillende soorten en materialen. Het wordt in de volksmond ook vaak rabatdelen of kunststof schroten genoemd.

10 jaar garantie op uw gevelbekleding!

Keralit gevelbekleding is ook nog eens erg betrouwbaar en waardevast. U krijgt maar liefst 10 jaar garantie! Vraag vrijblijvend kleurmonsters en/of prijzen aan.

Keralit Gevel Bekleding door ABK

  • 10 Jaar garantie
  • Gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen
  • Ruim assortiment aan kleuren
  • Ongevoelig voor kromtrekking
  • Onderhoudsarm

Heeft u interesse in Keralit gevelbekleding?

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.